perjantai 8. marraskuuta 2013

Karibialle?



Tänään eräs mukava ihminen kertoi juuri olleensa lomalla Karibialla.
Milloinkahan olisin matkustanut oikeasti jonnekin?
Kummallista, miten toiset päätyvät matkoillaan maailmaan ääriin, ja minä haaveilen matkoista Kouvolaan, Lahteen, Turkuun...ja haaveiksi nuo näyttävät jäävän.

Kesällä pääsin sentään Heinävedelle. Olisin halunnut käydä Valamossa, mutta seuralaiseni ei varsinaisesti ollut innostunut. Minä en sitten kehdannut vängätä, vaan ajattelin, että joku toinen kerta. Olin luvannut tarjota ruuan matkailupäivän aikana. Ensimmäisessä paikassa, jonne olimme ajatelleet mennä, olikin yksityistilaisuus, häät, iltaan asti. Ajeltiin toiseen, ei niin mukavaan mutta kehuttuun paikkaa. Siellä oli keittiö poikkeuksellisesti sinä päivänä suljettu aiemmin. Alkoi olla päivä niin pitkällä, että mistään ei olisi saatu kunnon ruokaa. Kunnes sitten aloin muistella, että kyllähän siellä Valamossa ruokaa tarjotaan aika myöhään. Seuralaiseni oli jo niin äkäinen ja nälissään, että hänelle oli aivan sama, minne mentäisiin.

Niin minä pääsin sittenkin käymään Valamossa - ja saimme herkullista ruokaa molemmat, eikä ollut kiirettä heti syötyä kenelläkään minnekään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kävijöiden pensaan alle kylvämät kommentit käytetään ravitsevana lannoitteena.